Писмо от ръководителя Катедра РТ ТУ Варна!

Здравейте колега Хан,

Приятно бях изненадан от Вашите поздравления по случай Новата година и юбилея на катедрата, за което много Ви благодаря. Позволете ми из също да Ви поздравя по случай Новата 2010 година и лунната Нова година, която ще посрещнете съвсем скоро (след 15 дни) във Виетнам. За Вас ми говори преди известно време доц. Митев, бивш декан на деканата за чуждестранни студенти. Благодаря Ви за интереса, който проявявате към катедрата и за това, че не сте забравили годините, прекарани в България. От сайта на катедрата предполагам, че сте се запознали с историята на катедрата и нейното настояще. Все пак Ви изпращам няколко снимки, от които мисля, че най-интересна за Вас ще бъде снимката RT_1973, която съвпада с времето когато сте следвали при нас.
Photobucket
Ще си позволя да Ви припомня фамилиите на колегите на тази фотография, тъй като дори и за мен сега е трудно да разпозная някои от тях след 36 години:
I-ви ред (седнали, от ляво на дясно): доц. Боянов, доц. Енчев, гл. ас. Бомбова, акад. Мишев, А. Хубенова (секретарка на катедрата), доц. Очеретько, доц. Банков, доц. Петришки;
II-ри ред (прави, от ляво на дясно): доц. Балабански, гл. ас. Н. Киров, доц. Пъргавелов, проф. Фердинандов, проф. Христов (сега в университета “Федерико Санта Мария”, гр. Валпарайсо, Чили), доц. Евстатиев, доц. Смърков, доц. Майналовски, доц. Генчев (сега професор в Американския университет в Париж, Франция).
Изпращам Ви и моя снимка (на горната снимка аз не присъствам, тъй като е правена в периода октомври – декември 1973, времето през което бях на специализация в МЭИС Москва) – L-antenna.
Photobucket
Снимката е от август 2000 г., когато в катедрата разработихме радиометрична антена за L – обхват (1-2 GHz) за нуждите на Виетнамския космически център в Ханой.
Приемете моите и на колегите най-сърдечни поздрави от България.

С поздрав: Г. Киров

Advertisements

Trả lời

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Bạn đang bình luận bằng tài khoản WordPress.com Đăng xuất / Thay đổi )

Twitter picture

Bạn đang bình luận bằng tài khoản Twitter Đăng xuất / Thay đổi )

Facebook photo

Bạn đang bình luận bằng tài khoản Facebook Đăng xuất / Thay đổi )

Google+ photo

Bạn đang bình luận bằng tài khoản Google+ Đăng xuất / Thay đổi )

Connecting to %s