НАЙ-СКЪПИТЕ ИМОТИ ВЪВ ВАРНА

Паркоместа, видеонаблюдение, луксозно обзавеждане и по възможност басейн, фитнес и джакузи. Това са минималните екстри, с които вървят едни от най-луксозните имоти във Варна. Логично най-скъпите се намират предимно в района на Морската градина.

Къща в центъра на Варна срещу 9000 евро на месец води в класацията по скъпотия. Реновираната сграда се намира в района на жп гарата, на оживена улица с голям човекопоток. Общата разгърната застроена площ е 1018 кв.м. Очевидно през годините къщата е преминала през много трансформации и преустройства, защото към днешна дата е устроена по-скоро за бизнес, отколкото за жилищни нужди. Състои се от три нива, като на първото е партерът, който е обособен и с търговска зала, както и санитарни помещения и кухня. Първият жилищен етаж пък е идеален за ресторант или заведение, като за целта дори има и нужния статут. В допълнение има и таванско помещение с тераса, което е преустроено в зимна градина. Къщата, макар и старинна, разполага с модерна климатизация и дори видеонаблюдение.

Следващият в класацията имот се намира на Траката. Доста по-скромната по размери къща от 600 квадрата с морава над 1 дка се отдава под наем за 3000 евро на месец. Състои от сутерен, първи, втори и мансарден етаж. Има 6 спални с 6 бани, както и 3 хола. Наемателите могат да ползват фитнес зала, солариум, сауна, джакузи, външен басейн, библиотека и зимна градина.

Мераклиите да живеят в просторна къща в Морската градина пък могат да го направят почти веднага, стига да разполагат с 2000 евро на месец. На трите етажа със звучното име Салтанат има 6 спални и авангардна архитектура. Разгърнатата й застроена площ е 325 квадрата, а дворът – половин декар. Тук единствената по-специална екстра на имота е, че се намира в сърцето на Приморския парк, на 200 метра от плажа и в непосредствена близост до центъра на града.

На минута пеш от Морската градина се намира друг от топ имотите на Варна. Аристократизмът в екстериора на сградата е пренесен и в интериора. Къщата, която се отдава под наем срещу 2000 евро на месец, е с площ 270 кв. метра. Изцяло реновирана. Състои от два самостоятелни апартамента, всеки на отделен етаж, лусозно обзаведени.

1500 евро на месец пък искат собствениците на луксозна вила в местността Евксиноград. Къщата, с разгърната застроена площ 500 квадрата, е на 3 етажа, с 5 спални, всяка с отделен санитарен възел, два хола – тип галерия емпори, в които има дори и камини. Има външен басейн. Собствениците уверяват, че до вилата има изградена инфраструктура.

Advertisements

2 responses to “НАЙ-СКЪПИТЕ ИМОТИ ВЪВ ВАРНА

  1. Може първата къща да е много скъпа, но пък си има всичко. Ние затворените с панелки всячески мечтаем за природа и тая зимна градина на тавана … ех, мечти.

Trả lời

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Bạn đang bình luận bằng tài khoản WordPress.com Đăng xuất / Thay đổi )

Twitter picture

Bạn đang bình luận bằng tài khoản Twitter Đăng xuất / Thay đổi )

Facebook photo

Bạn đang bình luận bằng tài khoản Facebook Đăng xuất / Thay đổi )

Google+ photo

Bạn đang bình luận bằng tài khoản Google+ Đăng xuất / Thay đổi )

Connecting to %s